Műsoraink

A városházáról jelentjük

A KalocsaTV műsorában minden képviselő testületi ülés teljes egészében, vágatlanul helyet kap, emellett azonban fél órás részek formájában az összes ülést újra megtekinthetik nézőink. Erre kínál lehetőséget “A városházáról jelentjük” c. magazinunk, minden pénteken 19.30-tól.

A műsor adásai

Aranykor

Időseket érintő témákkal, programokkal, eseményekkel foglalkozik minden második kedden 19.30-tól jelentkező magazinműsorunk. Történelmi évfordulók, visszaemlékezések, nyugdíjas klubok és programok, szépkorú ünnepeltek.

A műsor adásai

Arcképek

Ismert, valamint megismerésre érdemes kalocsai és Kalocsa környéki emberek mesélnek életükről, hogy Önök is többet tudjanak meg róluk. A harminc perces portréműsorban már olyan embereket láttunk vendégül mint például Font Sándor országgyűlési képviselő, Dr. Mócza György kórházigazgató, vagy éppen Dr. Bábel Balázs Kalocsa-Kecskeméti érsek. Arcképek, minden hó harmadik hetének szerdai napján, 19.30-tól.

A műsor adásai

Gazda(g)ság

Mezőgazdaság, ipar, turizmus, ingatlan, atomerőmű, szolgáltatások. Minden hétfőn 19.30-tól sugározzuk gazdasági magazinunkat, amely a legfrissebb híreket, eseményeket és háttér-információkat tartalmazza Kalocsa valamint környéke gazdaságáról.

A műsor adásai

Kalocsai Híradó

Kalocsa és térsége legfrissebb történései, hírei és információ. Ezzel szolgál minden hétköznap, este 19.30-tól a Kalocsai Híradó. Legyen naprakész, kövesse figyelemmel hírműsorunkat!

A műsor adásai

Képújság

Hírek, friss információk, állásbörze, szolgáltatások, időjárás, sport, képújsághirdetések. Hirdetési lehetőségekkel, feltételekkel és árakkal kapcsolatban érdeklődjön a kalocsatv@kalocsakom.hu e-mail címen, vagy a 06-78/466-955-ös telefonszámon.

A műsor adásai

Ki mit főz?

Új műsorunkban olyan ételeket és recepteket mutatunk be, amit helyi emberek készítenek el úgy, hogy mi magunk, otthon is megfőzhessük vagy kisüthessük a családnak.

A műsor adásai

Mindennapjaink

Közéleti magazinunk a város és a térség közéletének történéseit mutatja be. Legyen szó nyílt napokról, intézményi felújításokról és átadásokról, fesztiválokról, ünnepségekről, illetve a lakosságot megmozgató és érdeklő eseményekről. Csütörtök esténként, 19.00-tól.

A műsor adásai