Meg van a kvalifikáció a Világ Bajnokságra!

Négy héttel a III. Össz. Kyokushin Világbajnokság előtt rendezték meg Kiskunmajsa városában az VIII. Tadashi Kupa NK. Bajnokságot, ahol a Kalocsai SE Ciglédi úti karatékái 13 fővel, köztük a négy Világ Bajnokságra már biztosan utazó válogatott versenyzővel, (Bessenyei Réka, Dicsa Dorina, Mészáros Lili, Szűcs Luca) akik a bajnokságot követően az első illetve a dobogós helyekről várják az utazást.

A versenyen gyermek kategóriában további 4 főnek (Jáksó Márkó I. hely, Czéh Alexa Adrienn, Matos Milán II. helyezettek valamint Varga Zoltán) a korábbi versenyek eredményei mellet a hétvégén is bizonyítaniuk kellet, és bizonyítottak hogy méltóak a „Fiatal Oroszlánok Világbajnokságára”. E nagyszerű eredményeknek köszönhetően a KSE Ciglédi úti Karatékák közül 8 főre bővült a VB-re válogatottak száma.

A Tadashi Kupán további nagyszerű utánpótlás eredmények születtek. Gyermek korcsoport küzdelmeiben Kozma Patrik I. hely, Szilágyi Alex III. hely, míg junior korcsoportban Andriska Gergő III helyezést ért el.