Birkózóink megkezdték a 2018- as szezont

Birkózóink megkezdték a 2018as szezont. Február 17én. és 18.án Kaposvár adott otthont az első minősítő versenynek, melyen serdülőink kötött és szabadfogásban mértették meg magukat. Ezen a minősítő verseny első lépés ahhoz, hogy birkózóink az Európa Bajnokságra kvalifikálják magukat.

Azon gyermekeink, akiknek most nem sikerült ezen a minősitő verseny jó eredményt elérni, nekik se kell keseredni, mert még több minősitő verseny áll elöttük.

Közel 300 résztvevő volt jelen a kaposvári első versenyen.

Február 17.én (szombaton) fiaink kötött fogásban léptek a szőnyegre 75kgban Tűri Krisztián és Elekes Zoltán, 38kgban pedig Bíró Dávid képviselte Kalocsa színeit. Sajnos egyikőjüknek se sikerült eredményt elérni. A minősítő versenyen viszont 58kgban Elekes Enikő ellentmondást nem tűrően győzte le a mezőnyt.  Ellenfelei fogást sem találtak Enikőn így pontot sem tudtak szerezni a Kalocsai birkózó lány ellen. Enikő teljesítménye így a szezon elején is már mutatja, ha nem jön közbe semmi sérülés akkor egy nagyon szép és eredményes évet várhatunk tőle.

 

Február 18.án (vasárnap) a fiúk szabadfogásban próbálták eredményeiket javítani, de sajnos a hét utolsó napja sem hozott sok sikert számunkra ugyanis itt sem sikerült dobogós eredményt elérni.

Kalocsai SE birkózóit képviselte: Tűri Krisztián, Elekes Zoltán és Bíró Dávid.

 

Felkészítő edzők: Hamzók József és Elekes Endre